Construction Blueprint avaa YouTube-kanavan

Trendit

Eurooppalainen yhteenliittymä on avannut profiilin tässä sosiaalisessa verkostossa käsittelemään audiovisuaalisella tavalla hankkeen levittämistä tavoitteenaan parantaa vaikutuksia yhteiskuntaan ja erityisesti nuorten keskuudessa.

YouTube-kanava on avattu julkaisemalla kolme videota, jotka tuovat esille eurooppalaisten kumppaneiden mielipiteet projektin tarkoituksenmukaisuudesta. Euroopan rakennusteollisuusliiton (FIEC) pääjohtaja Domeico Campogrande, Euroopan rakennusliiton (EBC) pääsihteeri Eugenio Quintieri ja Euroopan rakennus- ja puutyöläisten liiton (EFBWW) pääjohtaja Marina Mesure ovat vastanneet kahteen kysymykseen: ensimmäinen, mitä Construction Blueprint -hanke tarkoittaa Eurooppaa ?; toiseksi, mitä projekti tarkoittaa hänen laitoksilleen?

Pääsy kanavalle seuraavassa linkissä.

Nämä todistukset päivitetään projektin aikana kumppanuuden muiden edustajien vastauksilla. Älä missaa YouTube-soittolistamme!
Don’t miss our YouTube playlist!