Sisäinen kokous, jossa keskustellaan rakennusalan suunnitelman eurooppalaisesta lähestymistavasta

Kiertotalous, Tapaamiset

FIECin, EFBWW: n ja EBC: n edustajat tapasivat aloitteen vetäjän, Fundación Laboral de la Construcciónin ja CNC: n, keskustellakseen eurooppalaisesta kysymyksestä ja uudesta sektorista.

Espanjan Fundación Laboral de la Construcciónin ja Confederación Nacional de la Construcciónin edustajat matkustivat 4. heinäkuuta Brysseliin tapaamaan projektin eurooppalaista puolta. Kokoukseen, johon osallistuivat European Construction Industry Federation (FIEC), ja European Federation of Building and Woodworkers (EFBWW) ja European Builders Confederation (EBC),jäsenet, oli tarkoitus mennä askeleen eteenpäin uuteen alakohtaiseen koulutusstrategiaan Euroopan tasolla.

Rakennussuunnitelmassa on osana alakohtaista osaamisliittoaan vahva eurooppalainen komponentti. Sen päätavoite on edistää koulutuksen yhtenäisyyttä ja symmetriaa Euroopan maissa, antaa ammattilaisille mahdollisuus liikkua vapaasti eurooppalaisessa tilassa ilman, että he ovat heikommassa asemassa ammatillisella urallaan.

Tämä kokous vahvisti kumppanuussiteitä ja auttoi keskittymään strategiaan, jotta se tulisi tehokkaaksi ja vastaamaan Euroopan markkinoiden nykyisiä tarpeita.