Toimialaosaamisliitot: Blueprint-hankkeiden seurantakokous

Synergiat, Tapahtumat

Fundación Laboral de la Construcción koordinaattorina on osallistunut EACEA: n järjestämään Erasmus + Sector Skills Alliance -projektien 2017 ja 2018 seurantakokoukseen Brysselissä.

Euroopan komissiota edustava koulutuksen, audiovisuaalialan ja kulttuurin toimeenpanovirasto (EACEA) järjesti 25. syyskuuta alakohtaisen osaamisliittojen seurantakokouksen, jossa keskusteltiin hankkeiden toteutuksen ja saavutettujen tulosten saavuttamisesta sekä kumppanuuksien kohtaamista haasteista. Lisäksi ryhmä tarjosi tilan jakaa monipuolisia projektikokemuksia.

Tässä mielessä Fundación Laboral de la Construcción koordinaattorina on perustanut synergioita muiden alakohtaisten hankkeiden kanssa kokemusten jakamiseksi ja Euroopan maiseman saattamiseksi lähemmäksi muita työmarkkinoita.