Kuinka rakennussuunnitelmaprojekti oli ensimmäinen vuosi?

Tulokset

Kahdentoista kuukauden kovan työn, kokousten, konferenssien, tutkimuksen, arviointien jne. Jälkeen Eurooppa-kumppanuus esittelee ensimmäiset tuloksensa, jotka on saatu aikaan vuonna 2019.

Construction Blueprint juhlii ensimmäistä vuotta julkaisemalla hankkeen ensimmäiset vaiheet matkalla uuden rakennustaidon strategian laatimiseen Euroopassa. Tässä mielessä 24 eurooppalaista kumppania sitoutuivat varmistamaan viestintäkanavat perustamaan alakohtainen liitto Euroopan tasolla aloitteen seurantaa varten. Nämä molemmat asiakirjat validoitiin tulosten ja tulosten avoimuuden takaamiseksi.

 

Joulukuussa Construction Blueprint julkaisi Status Quo -suunnitelman, joka antoi erittäin arvokasta tietoa, joka muodostaa perustan keskeisten elementtien määrittelylle, mikä muotoili ensimmäisen lähestymistavan alakohtaisen taitostrategian laatimiseksi.

Aikaisemmin tehtiin PESTLE-analyysi kuvaamaan koko rakennusympäristöä monesta näkökulmasta: poliittiset, taloudelliset, sosiaaliset, teknologiset, oikeudelliset ja ympäristötekijät Belgiassa, Suomessa, Ranskassa, Saksassa, Kreikassa, Irlannissa, Italiassa, Liettuassa, Sloveniassa ja Espanjassa.

Nämä molemmat asiakirjat auttoivat kehittämään etenemissuunnitelman strategisten toimenpiteiden, toimien, välitavoitteiden ja tulosten kanssa sekä toimintasuunnitelman, jota sovellettiin taitovaatimusten ja nykyisen tarjouksen mukauttamiseen.