Saatavilla Euroopan rakennusteollisuuden alakohtainen taitostrategia

Tulokset

Construction Blueprint on julkaissut «etenemissuunnitelma ja toimintasuunnitelma» -raportin, joka sisältää strategiat, toimenpiteet, toiminnot, tulokset ja toimintasuunnitelman, jota sovelletaan taitojen kysynnän ja nykyisen tarjouksen mukauttamiseen.

Rakentamissuunnitelman ensimmäisen vuoden lopussa kumppanuus on käynnistänyt strategisen toimintasuunnitelman ja etenemissuunnitelman, jolla pyritään vähentämään rakennusteollisuuden vaatimusten ja alakohtaisen koulutuksen tarjoamien ammattitaitoeroja ja edistämään kasvua, innovaatioita ja kilpailukykyä rakennusalalla. Rakennusteollisuus. Tämä asiakirja otetaan käyttöön suunnitelman aikana ja sen valmistumisen jälkeen.

Strategia

Strategisen toimintasuunnitelman tavoitteena on ennakoida taitotarpeet ja sovittaa yhteen koulutus niiden kanssa, samalla kun varmistetaan elinikäinen oppiminen ja rakentamisen houkuttelevuus. Tämä tehtävä on alan nykyisten haasteiden mukainen ja tarjoaa keskipitkän ja pitkän aikavälin vision, joka ohjaa hankkeen vaiheita ja alan sidosryhmiä.

Tässä raportissa korostetaan pääarvoja, jotka on luotava nykyaikaisen teollisuuden saavuttamiseksi: kestävyys, innovaatio, luotettavuus ja sitoutuminen. Kaikki nämä pilarit vahvistavat toimialataitojen liittoa ja auttavat toteuttamaan oikean strategian.

Mission, vision ja arvojen saavuttamiseksi kumppanuus määritteli strategiset linjat, jotka vastaavat havaittuihin keskeisiin tekijöihin, jotka haittaavat teollisuuden kehitystä.

Tiekartta

Strategisen suunnitelman linjat liittyvät läheisesti aiempiin raportteihin: «PESTLE-analyysi» ja «Status Quo -raportti», jotka määrittelivät alan nykytilanteen ja tärkeimmät aukot, jotka on korjattava teollisuuden parantamiseksi eurooppalaiseksi taloudeksi. kuljettaja.

Tässä mielessä toimintasuunnitelmaa on ehdotettu käytettäväksi ensimmäisenä askeleena päästä sopimuksiin, jotka mahdollistavat eurooppalaisen strategian kehittämisen ammattitaidon kysynnän ja tarjonnan sovittamiseksi rakennusteollisuudessa.

Jotkut ehdotetuista toimista pannaan täytäntöön suunnitelman puitteissa, kun taas toiset ovat hankkeen ulkopuolella ja edellyttäisivät muiden sopimusten tekemistä osallistujamaiden kansallisella tasolla sekä erilaisten ulkoisten sidosryhmien osallistumista.

 Lataa täydellinen «Strateginen toimintasuunnitelma ja etenemissuunnitelma» (englanniksi)